Solceller Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 22

Solceller

Att skaffa sig solceller i Eskilstuna är en ekonomisk investering som ger dig på sikt gratis el. Vi erbjuder installationer av solceller med garantier på både hållbarhet; 10 år på solcellerna, 12 års garanti på växelriktare och effektgaranti på 80% i hela 25 år. Så då kan vem som helst se att våra installationer håller en mycket hög kvalitet.

Så installerar vi solceller i Eskilstuna

Vi är specialister på el- och kraftsystem, vilket ett solcellssystem är. Vi ser till att lösa ert solcellssystem med tanke på just det tak, fasad eller markanläggning som ni väljer för era solceller. En överdimensionerad solcellsanläddning kan bli onödigt kostsam. På samma sätt kan en underdimensionerad solcellsanläggning göra att den inte levererar den el som ni behöver. Här krävs ett erfaret handlag med installation av solceller för bästa resultat.

Egen kontaktperson

Av oss får ni en kontaktperson som sköter om er anläggning. På så sätt får ni en mer personlig kundrelation till företaget. Den kontaktpersonen lär känna era behov och vet vad ni behöver. Det blir också lättare för er att vända er till en och samma person som ser till så att ni har det ni behöver gällande solcellsanläggningen och service.

Kontakta oss och få kostnadsfri offert för solceller i Eskilstuna!

My Energy Partner AB


Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås

016-201 60 22

[javascript protected email address]

559202-7964


Solceller

Service


logo-image

Om Oss

My Energy Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster och lösningar inom området solenergi och energiförsörjning för fastigheter.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

My Energy Partner AB

Org nr: 559202-7964
Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås
Tel: 016-201 60 22

Hitta hit