Solceller Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 22

Service

Alla företag, lantbrukare och BRF:er kan sluta serviceavtal med oss av solceller i Eskilstuna. Med oss som er servicepartner får ni tillgång till jour, telefonsupport, felsökning och reparation. Även privatkunder kan teckna ett sådant serviceavtal med oss, eller helt enkelt kontakta oss närhelst ni behöver det.

Vi arbetar förebyggande

När vi utför service ute hos er för era solceller i Eskilstuna arbetar vi även förebyggande. Att inte upptäcka och åtgärda allvarliga fel kan leda till brott mot Elsäkerhetslagen och Arbetsmiljölagen. Därför är det bättre att bygga förebyggande med felsökningar och vi kan installera program i era solceller som ger er som våra kunder information om solcellssystemet.

Eftersom solcellerna monteras utomhus finns det alltid något som kan hända dem; storm kan göra så att solcellerna täcks av löv, grenar, till och med fågelspillning, hagel och annat som kan hända i Eskilstuna. Med åren behöver solcellerna service men anlitar ni oss ser vi till så att solcellerna fungerar som de ska.

Anlita oss för service av era solceller i Eskilstuna! 

My Energy Partner AB


Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås

016-201 60 22

[javascript protected email address]

559202-7964


Solceller

Service


logo-image

Om Oss

My Energy Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster och lösningar inom området solenergi och energiförsörjning för fastigheter.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

My Energy Partner AB

Org nr: 559202-7964
Tunbytorpsgatan 6
721 37 Västerås
Tel: 016-201 60 22

Hitta hit